Izvor: Novosti
06.07.2021 u 21:22
0

ITALIJA OPET NA UDARU: Sve više ljudi zaraženo NOVIM SOJEM korone

Fešte za vikend, na godišnjem odmoru, bezbrižnost, opuštenost, želja za zabavom u morskim strukturama i već stiglo istinski zabrinjavajuće širenje indijskog soja Delta jer najveći broj mladih nije vakcinisan a ne pridržava se preventivnih sigurnosnih mera.

Na moru u rimskom obalskom pojasu u Ostiji, u Fređene, u Fjumićinu, u regionu Lacio, ovaj soj je već prisutan sa 70 procenata otkrivenih pozitivnih poslednjih dana, prisutan je u Maremi u Toskani, ali i na Sardiniji, u regionu Marke, u letovalištima su otkrivena prava žarišta mutacije Delta, mladi između 20 i 21 godinu prevashodno, neki su bili i asimptomatični i kontrolom utvrđen je Delta soj, širili su virus a da to nisu ni znali. 

VAŽNO: 

UŽIVO! VUČIĆ NA ONLAJN SAMITU: Srbija će vam uvek biti iskreni prijatelj i saborac – ŽIVELA KINA, ŽIVELA SRBIJA!

SRBI OSUĐENI NA VIŠE OD 1000 GODINA, A RATNI ZLIKOVCI DOBIJAJU POVLASTICE? Tačiju i Veseljiju dozvoljene posete porodice

HAKERKA KSENIJA U SUZAMA MOLI VUČIĆA: Ne izručujte nas Americi – sa suprugom imam ČETVORO dece!

ASFALT ĆE SE TOPITI KAKAV NAS PAKAO ČEKA OD NEDELJE: Neverovatne vrućine obaviće Srbiju

U Napulju je stvoreno pravo žarište tako što je jedna grupa mladih boravila na odmoru u Španiji i na povratku donela Delta soj.

Takva je situacija u Italiji i to je rezultat posle samo jedne sedmice od skidanja maski na otvorenom prostoru a u sveukupnom zbiru poslednjih dana beleži se porast pozitivnih na Kovid-19 na nacionalnom nivou od 0,4 do 0,57 procenata što predstavlja već prvo upozorenje da se vratimo obazrivosti, jer korona virus nije nestao. I očekuje se uvećanje broja zaraženih jer leto je u punom jeku, okupljanja mladih i zabave, s toga ostaje otvoreno pitanje ranije najavljenog otvaranja diskoteka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter