Izvor: BLIC
06.07.2021 u 21:26
0

HOROR U AMSTERDAMU: Novinar koji je pisao o kriminalu UPUCAN U GLAVU (FOTO)

Holandski novinar, koji je pisao o kriminalu, Peter R. de Vris (Peter R. de Vries) pogođen je hicima iz vatrenog oružja na ulici u Amsterdamu, objavio je list „Parol“.

List navodi da je novinar prebačen sa teškim povredama u bolnicu.

VAŽNO: 

UŽIVO! VUČIĆ NA ONLAJN SAMITU: Srbija će vam uvek biti iskreni prijatelj i saborac – ŽIVELA KINA, ŽIVELA SRBIJA!

SRBI OSUĐENI NA VIŠE OD 1000 GODINA, A RATNI ZLIKOVCI DOBIJAJU POVLASTICE? Tačiju i Veseljiju dozvoljene posete porodice

HAKERKA KSENIJA U SUZAMA MOLI VUČIĆA: Ne izručujte nas Americi – sa suprugom imam ČETVORO dece!

ASFALT ĆE SE TOPITI KAKAV NAS PAKAO ČEKA OD NEDELJE: Neverovatne vrućine obaviće Srbiju

Policija je saopštila da je jedan muškarac ranjen u pucnjavi u Amsterdamu, ali nije potvrdila njegov identitet.

„Jedan muškarac upucan je u Ulici Lange leidesvarstrat (Lange Leidesdwarštrat)“, saopštila je policija. Ulica se nalazi u blizini jednog od najvećih gradskih trgova.

Na licu mesta su vozila Hitne pomoći i policije koja traga za jednom ili više osoba osumnjičenih za napad. Policija je zatražila od očevidaca da se jave policiji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter