Izvor: Happy BSC
12.02.2021 u 19:11
0

JEZIVE ŽELJE U SVETU GLUME: Slao im poruke BOLESNOG sadržaja! (FOTO)

Užas

NE PROPUSTITE

KRIZNI ŠTAB! Dr Kon: Britanski soj virusa u Srbiji verovatno prisutniji nego što znamo (VIDEO)

KORONA PRESEK U GRADOVIMA: U Vranju manje nego juče!

NAJNOVIJE BROJKE! Ovo je današnji korona presek!

APEL DR STEVANOVIĆA: Bolnice opet pune! Izbegavajte ski-centre za praznik! (VIDEO)

ZELENO SVETLO IZ MOSKVE! Ruska vakcina uskoro kreće iz Torlaka

Holivudski glumac Armi Hamer u januaru je šokirao javnost kada ga je nekoliko bivših partnerki optužilo za zlostavljanje i kanibalizam.

Podsetimo, u javnost su tada procurile poruke i svedočanstva u kojima je jasno kako glumac ima kanibalske sklonosti, a da stvar bude gora, poruke je slao dok je bio u braku s prelepom suprugom Elizabet Čejmbers s kojom ima dvoje dece.

Par je u braku bio deset godina, a Elizabet se sada oglasila na Instagramu bajkovitom fotografijom s Kajmanskih ostrva na koje je otišla s decom i na koje je, nakon skandala, otišao i posrnuli glumac.

– Nedeljama pokušavam posložiti sve što se dogodilo. Šokirana sam, slomljenog srca i skrhana. Uprkos slomljenom srcu, slušam i nastaviću slušati i edukovati se o tim osetljivim stvarima. Nisam shvatala koliko ne znam. Podržavam bilo koju žrtvu napada ili zlostavljanja i molim svakoga ko je iskusio ovu bol da potraži pomoć – poručila je Elizabet i dodala kako se neće više oglašavati u vezi svega.

– Moj jedini fokus i pažnja i dalje će biti na našoj deci, na mom radu i na lečenju tokom ovog neverovatno teškog vremena. Hvala vam za svu ljubav i podršku i unapred zahvaljujemo na vašoj neprestanoj dobroti, poštovanju i pažnji prema našoj deci i meni dok pronalazimo načine da idemo napred – zaključila je Čejmbersova. 

– Razmišljam o tome da ti držim srce i kontrolišem kako će ono kucati“, „Ja sam stopostotni kanibal“, „Želim te pojesti“, „Želim piti tvoju krv“, „Jednom sam izrezao srce iz žive životinje i pojeo ga dok je još bilo toplo“, „Ti živiš samo da budeš moja robinja. Posedovaću te, to je moja duša, moj mozak i moje telo. Želiš li doći i postati moje vlasništvo sve do trenutka smrti? – samo su neke od poruka koje je glumac slao raznim ženama, a one su uključivale i poruke o BDSM s*ksu.



Njegova supruga je prošle godine pokrenula brakorazvodnu parnicu, a osim nje, glumcu su leđa okrenule i brojne kolege. Naime, Armi ostaje bez uloga, pa je poprilično ljut zbog toga.

– Ne želim odgovarati na ta sr*nja, ali u kontekstu zlobnog i lažnog internetskog napada na mene ne mogu ostaviti svoju decu i otići na četiri meseca u Dominikansku Republiku na snimanje filma – izjavio je Hamer prilikom objave da napušta film „Shotgun Wedding“.

Elizabet su već pre kontaktirale mnoge žene koje su tvrdile da im Armi šalje ovakve poruke, ali im nije verovala. Ipak, kad je videla sadržaj tih poruka, izjavila je da je njen bivši čudovište i da nikada nije ni slutila da je tako nastran. Njihovom braku navodno je presudila njegova afera s glumicom Lili Džejms, partnerkom iz filma „Rebecca“ koja ima dugu istoriju petljanja s oženjenim kolegama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter