Izvor: Novosti
23.05.2022 u 12:58
0

KAKVA JE SUDBINA UKRAJINSKIH ZAROBLJENIKA IZ „AZOVSTALJA“? Pušilin dao odgovor na ovo VAŽNO pitanje

Predsednik Donjecke narodne republike (DNR) Denis Pušilin, izjavio je danas da će svim pripadnicima ukrajinskih snaga koji su se predali u Azovstalju suditie međunarodni tribunal koji će biti osnovan u DNR.

POLJSKA VOJSKA UŠLA U UKRAJINU: Poseduju američku oklopnu tehniku!

Pušilin je za Interfaks rekao da je u toku izrada statuta tribunala, dodajući da se zarobljeni pripadnici ukrajinskih snaga nalaze na teritoriji samoproglašene DNR. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Poslednja grupa pripadnika ukrajinskih snaga u Azovstalju predala se ruskim trupama 20. maja, a Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da ruske snage poptuno kontrolišu tu bivšu čeličanu u Marijupolju. Portparol ruskog ministarstva saopštio je da se od 16. maja predalo ukupno 2.439 pripadnika puka Azov i drugih ukrajinskih snaga.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter