Izvor: Tanjug
27.05.2022 u 12:03
0

KIJEV NIJE VOLJAN DA RAZGOVARA SA PUTINOM, ALI…Zelenski otkrio šta misli o razgovoru sa Putinom

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da Kijev nije voljan da razgovara sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, ali da mora da se suoči sa realnošću da će to najverovatnije biti neophodno kako bi se rat završio.

LIDER ČEČENA ZAPRETIO POLJSKOJ: Za šest sekundi ćemo vam pokazati za šta smo sposobni (VIDEO)

– Postoje stvari o kojima treba pričati sa ruskim liderom. Ne govorim da je naš narod voljan da priča sa Putinom, ali moramo da se suočimo sa realnošću onoga što prolazimo svi zajedno – kazao je Zelenski tokom obraćanja indonežanskim intelektualcima, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je rekao da Ukrajina od tog sastanka želi svoje živote nazad.

– Želimo da povratimo život jedne suverne zemlje, na svojoj teritoriji. Rusija ne deluje još da je spremna da ozbiljne mirovne pregovore – dodao je Zelenski.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter