Izvor: Sputnik Srbija
14.06.2022 u 12:53
0

KIJEV ZVANIČNO SAOPŠTIO: Evo koliko je naoružanja potrebno Ukrajini da bi se napravio balans snaga!

Kijevu je potrebno 1.000 haubica, 300 višecevnih raketnih sistema, 500 tenkova i 2.000 oklopnih vozila, kao i 1.000 dronova, izjavio je savetnik ukrajinskog predsednika Mihail Podoljak.

On je u intervjuu za „Njujork tajms“ kazao da je to količina naoružanja neophodna kako bi se napravio balans snaga na bojnom polju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Njujork tajms“, međutim, navodi da su te brojke nekoliko puta veće nego planirane isporuke oružja o kojima se javno polemiše na Zapadu.

ZELENSKI OPET KOMANDUJE: Izdao naređenje svim ambasadama da urade OVU STVAR!

Takođe navodi i da je ovo prvi put da je jedan ukrajinski zvaničnik izneo konkretne brojke po pitanju neophodnog naoružanja.

Ovaj poziv ukrajinskog političara usledio je uoči planiranog sastanka kontakt grupe po pitanju Ukrajine na kojoj će, kako se previđa, američki ministar odbrane Lojd Ostin tražiti od američkih saveznika da nastave da pružaju vojnu pomoć Kijevu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter