Izvor: TANJUG
14.11.2022 u 11:10
0

KORONA I DALJE DIVLJA KINOM: Veliki gradovi centri zaraze

Peking i nekoliko drugih velikih gradova u Kini prijavili su danas povećani broj novoobolelih od korona virusa, najviše od 25. aprila, i vlasti su pozvane da brzo suzbiju širenje infekcije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kineska zdravstvena komisija prijavila je danas 16.072 nova slučaja obolelih od korone širom zemlje, što je povećanje u odnosu na nedelju kada je saopšteno da ima 14.761 novooboleli, objavio je Rojters.

U Pekingu, Čongćingu, Guangdžou i Džengdžou zabeležen je najveći broj novoobolelih od korone do sada, pri čemu je taj broj u prestonici nekoliko stotina, odnosno 407, dok je u ostalim gradovima nekoliko hiljada.

Broj novoobolelih od korone u Kini je veoma mali u poređenju sa nivoima zaraze u drugim zemljama, ali kinesko insistiranje na uklanjanju infekcija čim se pojave, u okviru sprovođenja strategije nulte tolerancije prema korona virusu, dovelo je do smanjenja privrednog rasta i problema u svakodnevnom životu ljudi, ukazala je britanska agencija.

Kineska zdravstvena komisija u petak je ublažila pojedine mere protiv korone.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter