Izvor: najzena
07.09.2024 u 11:45
0

GREŠNA KAMILA: Kraljica uhvaćena sa BIVŠIM MUŽEM dok se Čarls bori s RAKOM

Kraljica Kamila uslikana je u četvrtak uveče u društvu bivšeg muža Endrjua Parkera Boulsa na promociji knjige "Cooking and The Crown: Royal Recipes From Queen Victoria To King Charles III" njihovog sina Toma Parkera Boulsa.

Kraljica Kamila  i penzionisani oficir Endru Parker Bouls došli su da podrže sina na promociji knjige, a sa njima su bili i ćerka Laura Lopez (46), Kamilina sestra Anabel Eliot (75) i Endrjuova bratanica Luisa.

Bivši par, koji je bio u braku 22 godine, pokazao je da su posle svega u korektnim odnosima, a paparaci su ih uslikali dok su opušteno ćaskali.

MAKRONA OPET GAĐALI JAJIMA: Isplivao snimak incidenta(VIDEO)

Kraljica je blistala u jednobojnoj maksi haljini na tufne i nije krila sreću i ponos zbog svog sina.

Razvod posle afere sa Čarlsom

Kamila i Endrju Parker Bouls bili su u braku od 1973. do 1995, a rastali su se nakon što je Čarls, u to vreme princ, priznao aferu.

Kamila i Endrju varali su jedno drugo, a još je zanimljivije da su znali za međusobne izlete i to im nije smetalo niti su pomišljali na razvod.

Kada je afera Kamile i Čarlsa dospela u javnost, Endrju se viđao sa Rosemari Pitman, sa kojom se i venčao. Ona je preminula 2010. godine, a Kamila je bila na sahrani.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter