Izvor: TANJUG
30.05.2024 u 16:20
2

KREMLJ TVRDI NATO ŽELI GLOBALNI SUKOB: „NATO podstiče Ukrajinu da nastavi besmisleni rat“i optužio ih za eskalaciju

Kremlj je danas saopštio da SAD, NATO i pojedine evropske zemlje ohrabruju Ukrajinu da nastavi "besmisleni rat" sa Rusijom i optužio ih za eskalaciju tenzija poslednjih sedmica.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov optužio je pojedine zapadne zemlje za da podižu tenzije time što su dozvolile Ukrajini da koristi oružje koje su joj isporučile za gađanje meta na teritoriji Rusije, kao i da nameravaju da ratuju sa Rusijom u „bukvalnom i figurativnom smislu“, prenela je agencija RIA Novosti.

„Oni to rade namerno. Čujemo mnoge ratoborne izjave. Oni ohrabruju Ukrajinu na svaki mogući način za nastavak ovog besmislenog rata“, istakao je Peskov u izjavi novinarima.

Peskov je upozorio da će sve to neminovno imati posledice i da će na kraju biti veoma štetno po interese onih zemalja koje su krenule putem eskalacije a posebno članica NATO-a.

Francuski predsednik Emanuel Makron podržao je ukrajinske napade na teritoriju Rusije, iako se SAD tome jasno protive.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “KREMLJ TVRDI NATO ŽELI GLOBALNI SUKOB: „NATO podstiče Ukrajinu da nastavi besmisleni rat“i optužio ih za eskalaciju”

  1. Ukraino predaj se i udruzite se sa Rusijom u jednu najacu svetsku silu jeda narod pravoslavni ste sve drugo vas vodi u pakao i ropstvo genocidnih amera britanaca nata u njima nema nista ljudsko,zato su Bozjom promislju predodredjeni za pakao ne pridruzite im se,ostanite sa Rusijom Belorusijom Srbijom briksom koji sigurno stvaraju novi poredak gde ce biti svi postovani,gde ce biti novi medjunarodni sud sb un.Poredak u kom ce se ziveti bolje srevnije uspesnije i saradnja svi sa svima gde ce biti prevoz bezplatan stanovi obdanista bolnice skole poredak pravde nasta je zasnovan raj ne odaljujmo se od toga sto nam je Gospod odredio

    0
    0
    Odgovori
    • A predajte se vi Srbijanci Bugarima i Turcima, pa ćete biti velika i jaka država. Jedva čekam da se to dogodi. Zašto to sugerirate ukrajincima, a vi sami e želite našto takvo. Pa vi i Bugari ste braća prvoslavci. Rusi su svojevremeno Ukrajince morili glađu šzo je naj veći zločin u povijesti svijeta, a Bugari to vama nisu radili.

      0
      0
      Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter