Izvor: NOVOSTI
27.05.2024 u 20:11
0

LAVROV PONIZIO PREDSEDNIKA NATO DRŽAVE: Ruski šef diplomatije citirao Mariju Zaharovu

MINISTAR spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov saglasio se sa mišljenjem portparola ruskog diplomatskog resora Marije Zaharove koja je izjavu estonskog predsednika Alara Karisa da se Rusija mora baciti na kolena prokomentarisala pitanjem kako to predsednik Estonije planira da uradi

Zaharova je već odgovorila da bi bilo zabavno videti kako to (estonski predsednik) misli da uradi. Nemam šta da dodam – poručio je Lavrov za TV „Rusija 1“, čiji je isečak na svom Telegram kanalu objavio novinar Pavel Zarubin.

Prethodno, Kalar je za finski list „Yle“ rekao da će Estonija učiniti sve što je moguće da „Rusiju i Putina baci na kolena“, jer će tada, po njegovom mišljenju, „biti moguće početi ozbiljne pregovore o prekidu rata u Ukrajini“. Na koji način on namerava da to ostvari nije precizirano.

Nakon toga, Zaharova je predložila estonskom predsedniku da pokaže kako planira da Rusiju baci na kolena.

Ranije je nemački „Špigl“ pisao da su baltičke zemlje i Poljska upozorile Nemačku da bi mogle da pošalju trupe u Ukrajinu ako se situacija za Ukrajinu primetno pogorša zato što saveznici nerado isporučuju oružje Kijevu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter