Izvor: HappyBSC
23.12.2022 u 22:29
0

Ljubinka Milinčić u emisiji „AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY: „Oni s „Patriotima“ da pobede Rusiju ne mogu!“

U emisiji „AKTUELNOSTI“ na kanalu TV HAPPY razgovarali smo o događajima koji su obeležili 303. dan rata u Ukrajinia naši sagovornci o najnovijim dešavanjima povezanim sa ovim sukobom bili su: Ljubinka Milinčić, glavna i odgovorna urednica srpske redakcije Sputnjik, Dragan Vasiljković – Kapetan Dragan i naučni savetnik prof. dr Dragan Petrović.

Ljubinka Milinčić komentarisala je posetu Zelenskog SAD i istakla da „Patriot“ sistemi, koji su najavljeni u novoj rundi pomoći Ukrajini, nisu više tako jaki i silni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Dva akcenta bih izvukla iz toga. Prvi akcenat su „Patrioti“, mi se svi naježimo kada čujemo to, ja nisam nikakav stručnjak za oružje, ali iz jučerašnjeg putinovog odgovora na konferenciji za štampu zaključujem da „Patriot“ nije više tako jak i silan. Kao što je Kapetan Dragan rekao tehnologije se jako brzo menjaju i jedna drugu poništava. Kaže Putin da je čak i S-300 jači, a on ima i S-500. Druga stvar, priča se i kaže se da je „Patriot“ odbrambeno oružje, tako je bilo projektovano, međutim to odbrambeno se jako brzo pretvara u ofanzivno. Međutim, kako reče Putin „naći će mu protivotrov“ i sigurna sam da će mu naći“, rekla je Ljubinka Milinčić.

Prof. dr Dragan Petrović za „AKTUELNOSTI“: „Čini se da je pat situacija na svim linijama fronta sem u Donbasu, gde ruska strana steže obruč oko Soledara i Bahmuta!“

O mogućim pregovorima Rusije i Ukrajine urednica srpske redakcije Sputnjik navela je da Amerikanci stalno podsećaju Zelenskog da mora da pobedi Putina na bojnom polju.

„Pregovori bi kobajagi trebalo da se dogode, ali Amerikanci svaki put objasne Zelenskom pod kojim uslovima. On sada priča tamo da postoji nekih 10 stavki o kojima će da pregovara, ali mu uvek kažu da prvo mora da pobedi Putina, da ga pobedi na bojnom polju, da bude jači, da će oni njemu dati… Ja da sam na mestu Zelenskog zapitala bih se: „Zašto „Patriot“, a ne nešto jače?“. Oni moraju znati, to je oružje ne znam kog bivšeg pokolenja i oni sa tim da pobede Rusiju ne mogu. Da li sa nečim uopšte mogu, u to isto sumnjam, ali hajde bar da poveruje, da on veruje da može sa nečim da pobedi“, navela je.

 Ona je dodala da Amerika ne želi da se vode ozbiljni pregovori jer je njihov cilj jasan – skloniti Putina i uništiti Rusiju.

„Rusi će krenuti u jednu masovnu ofanzivu i sa druge strane će nastati opšta bežanija“, u emisiji „AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY!

„Njega stalno guraju u rat, njega stalno guraju da njegov narod gine i uz priču „mi smo isti narod“. Oni nisu isti narod, niti mogu biti isti narod. Ako su sa nekim isti Ukrajinci, oni su isti sa Rusima. Tako da je ta priča potuno smešna. Što se tiče priče o miru, o pregovorima, to je prosto za zamagljivanje, za zamazivanje očiju. Amerika ne želi pregovore, bar ne pregovore koji bi bili ozbiljni, a da se o nečemu priča, pa može da se priča beskrajno. Ono što oni hoće je da sklone Putina, da unište Rusiju, i milion puta su rekli, ne nagađamo mi ovo, oni kažu vrlo jasno: „Putin mora biti pobeđen, Rusija mora biti uništena!“, ekonomski vojno i ne znam na koje sve načine“, zaključila je Ljubinka Milinčić.

Emisije „AKTUELNOSTI“ možete pratiti i na zvaničnom youtube kanalu: Aktuelnosti TV Happy 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter