Izvor: HappyBSC
23.12.2022 u 22:01
0

„Rusi će krenuti u jednu masovnu ofanzivu i sa druge strane će nastati opšta bežanija“, u emisiji „AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY!

U emisiji „AKTUELNOSTI“ na kanalu TV HAPPY razgovarali smo o događajima koji su obeležili 303. dan rata u Ukrajinia naši sagovornci o najnovijim dešavanjima povezanim sa ovim sukobom bili su: Ljubinka Milinčić, glavna i odgovorna urednica srpske redakcije Sputnjik, Dragan Vasiljković – Kapetan Dragan i naučni savetnik prof. dr Dragan Petrović.

Dragan Vasiljković je podsetio da je zima „rusko vreme“ dodao da očekuje jedan masovni napad na više pravaca kada vremenski uslovi za to budu pogodni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Ja ne verujem da su ciljevi tako precizno usmereni i da je to najvažnije. Ja mislim da Rusi čekaju da se zamrzne jedno pola metra zemlje, da se zamrznu reke i očekujem jedan masovni napad na više pravaca. Ja sam od samog početka govorio da je zima rusko vreme“,  izjavio je Vasiljković.

Prof. dr Dragan Petrović za „AKTUELNOSTI“: „Čini se da je pat situacija na svim linijama fronta sem u Donbasu, gde ruska strana steže obruč oko Soledara i Bahmuta!“

On je rekao i da Zapad trenutno nije spreman za otvoreni sukob sa Rusijom, i da se pokušava kupiti vreme kako bi razvili proizvodnju oružja i municije.

„Zapad je trenutno u takvoj situaciji gde ne može da uđe u neki otvoreni sukob sa Rusijom. Njima treba vreme da bi se naoružali. Bukvalno su ostali bez oružja. Ja imam neke izveštaje sa jedne važne sednice u Londonu, gde su stvarno zabrinuti izjavom jednog admirala bila: „Ako moramo da uđemo u otvoreni rat, ostaćemo bez municije za sedam dana“. To je za jednu zemlju kao što je Velika Britanija, to je stvarno crveno svetlo. Ja sam ubeđen da Zapad trenutno pokušava da kupi vreme kako bi razvili proizvodnju oružja, i vidimo sa svih strana da se ulaže u podizanje procesa proizvodnje municije i naoružanja“, smatra Kapetan Dragan.

Vasiljković je predvideo da u slučaju masovnog napada Rusije, neće doći do otvorenog sukoba, već će se Ukrajinci dati u beg.

„U tom ratu iscrpljivanja biće potrebne dodatne injekcije Rusiji kako bi taj rat pobedila“, u emisji „AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY!

„Tako da ja verujem da oni pokušavaju da kupe vreme, ne verujem da će im Rusi dati to vreme. Ono to jako dobro znaju, bolje nego ja, i mislim da ti pojedinačni ciljevi su samo ispitivanje terena. Kada napadnete jedan pravac, oni dovedu pojačanje, oslabe to na nekom drugom mestu… Očekujem vrlo brzo, čim se zaledi, ako vremenski uslovi to dozvole to može biti do Nove godine, da se krene u jedan masovni napad i oslobađanje svih ruskih teritorija. Ja ne verujem uopšte da će doći do otvorenog sukoba, ta vrsta sukoba se neće dogoditi. Rusi će krenuti u jednu masovnu ofanzivu i sa druge strane će nastati opšta bežanija“, zaključio je Kapetan Dragan.

Emisije „AKTUELNOSTI“ možete pratiti i na zvaničnom youtube kanalu: Aktuelnosti TV Happy 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter