Izvor: Alo
17.08.2024 u 10:49
0

MAJKA OTELA ĆERKU: Krila je kod vođe verskog kulta

U vreme kada je navodno kidnapovala svoju ćerku, ona i njen muž bili su u procesu razvoda

Kimberli Del Dejvidson-Drolet (53) iz Jute optužena je da je kidnapovala svoju četvorogodišnju ćerku u januaru 2023. godine.

Uspešno je izbegavala policiju 18 meseci, uz pomoć svojih odraslih sinova, pre nego što je konačno uhvaćena.

ZADRŽAN U BOLNICI PA MISTERIOZNO PREMINUO: Dvojica lekara pod istragom

U vreme kada je navodno kidnapovala svoju ćerku, ona i njen muž, Lorens Drolet, bili su u procesu razvoda.

Posle 14 meseci planiranja, 10. januara 2023. godine, Kimberli je prodala svoj automobil u Juti za 13.000 dolara i deponovala novac na svoj bankovni račun, prema saveznoj optužnici.

Tri dana kasnije, podigla je 16.000 dolara i prebacila preostali iznos na svoju sestru Kristin Meril.

Trinaest dana kasnije, majka je navodno spakovala sve stvari u torbe i stavila ih u kamion svog 30-godišnjeg sina Džeksona Dejvidsona, a zatim se odvezla preko zemlje do Misurija. Svoj mobilni telefon ostavila je kod kuće, a sebi kupila drugi.

Tužioci tvrde da je bila u pratnji svog sina Džeksona Dejvidsona (30) i da joj je on pomogao u otmici.

Pored sina Džeksona, majci su navodno pomagali još mlađi sin Dalas Dejvidson (23) i Kristin Meril (53), Kimberlina sestra.

Majka je imala „razrađen plan“ da odvede Gresin iz Jute, a zatim da je sakrije od njenog oca staratelja i organa za sprovođenje zakona, piše Fox News.

Svo četvoro ljudi su optuženi za otmicu i zaveru radi otmice, saopštili su tužioci iz Jute.

Više od godinu dana kasnije, vlasti su otkrili sada petogodišnju devojčicu u „bazi koju vodi vođa verskog kulta Pol Din i koji je osnivač kulta verskog tipa FLDS“, a u pitanju je Fundamentalistička crkva Isusa Hrista svetaca poslednjih dana.

Vođa kulta je navodno belac, samoproglašen hrišćanin koji je osnovao dve crkve „indijanaca“ u Misuriju, prema lokalnom novinskom izdanju Springfield Daili Citizen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter