Izvor: INFORMER
09.06.2024 u 09:05
0

MASK PREDVIĐA RAT KONTINENATA KOJI ĆE SE DRONOVIMA VODITI: Odbrana Ukrajine više nikog ne zanima, cilj je samo jedan…

Američki milijarder Ilon Musk na društvenoj mreži Iks nazvao je narativ američkog rukovodstva o „napadu na Rusiju“ alarmantnim.

Ovako je odgovorio na reči bivšeg kandidata za predsednika SAD Viveka Ramasvamija da se administracija Džoa Bajdena i dvostranačka „frakcija ratnih huškača“ u svojim govorima više ne zalažu toliko za „odbranu“ Ukrajine koliko za „sveopšti napad” na Rusiju.

 

OPKOLJENA BELA KUĆA! Haos u Vašingtonu, paljena američka zastava, pristalica Hamasa u rukama drži NEŠTO STRAŠNO

– Ovo je veoma zabrinjavajuće – napisao je Musk.

Prošle nedelje je američka administracija dozvolila Ukrajincima da koriste oružje koje im je prebačeno protiv ciljeva na ruskoj teritoriji u blizini oblasti Harkov, ali je ostavila na snazi zabranu prekograničnih udara operativno-taktičkim raketama ATACMS i drugim vatrenim oružjem dugog dometa.

Ruski predsednik Vladimir Putin je u sredu na sastanku sa predstavnicima medija u Sankt Peterburgu rekao da je snabdevanje Kijevu oružjem sa Zapada direktno učešće u sukobu, pošto ukrajinska vojska ne može samostalno da udara raketama ATACMS ili storm šedou. Putin nije isključio mogućnost isporuke ruskog naoružanja u one regione u kojima je moguće gađati osetljive mete država koje naoružavaju Ukrajinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter