Izvor: INFORMER
13.06.2024 u 12:24
0

MEDVEDEV OBJAVIO RAT! OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB : Moskva će odgovoriti istom merom!

Sjedinjene Američke Države i njihovi saveznici vode rat bez pravila protiv Ruske Federacije, tako da i sa ruske strane ne bi trebalo da postoje pravila prema neprijatelju, smatra zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

Komentarišući nove američke sankcije na svom Telegram kanalu, Medvedev se zapitao da li je potrebno na njih odgovarati.

– Izgleda da nije, njihov broj se već meri u desetinama hiljada, mi smo naučili da živimo i da se razvijamo sa njima. Sa druge strane – treba. Jer oni – SAD i njihovi saveznici – objavili su nam rat bez pravila! – primetio je političar.

Medvedev je predložio da se odgovori istom merom.

– Ne treba poštovati nikakva pravila prema neprijatelju! Neka svako odgovara za štetu koju nanose Rusiji, i to što je više moguće! Svako treba da nosi svoj krst – naglasio je on.

 

RUSIJA ZNA GDE SU F-16! NATO BAZE NA UDARU: Sukob je neminovan

– Zapamtite: Oko za oko, zub za zub! – zaključio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije!
Prethodno, Ministarstvo finansija SAD objavilo je da je proširilo sankcije protiv Moskve, uvrstivši na sankcioni spisak više od 30 osoba i 200 organizacija iz Rusije, ali i Kine.

Na listi osmog paketa sankcija našli su se i lider Gagauzije Evgenija Gucul, Ruski naučni centar robotehnike i kibernetike, sedam brodova za prevoz tečnog gasa, „Uralvagonzavod“, strukture Rosatoma, „Gazprom invest“, kao i kompanije povezane sa IT sektorom i vazduhoplovstvom, Pokret dece i mladih „Prvi“, i drugi.

Sankcije se odnose i na rusku finansijsku infrastrukturu, uključujući Moskovsku berzu, Nacionalni klirinški centar, osiguravajuće društvo SOGAZ i dr.
Sankcije SAD obuhvatile su i niz građana Kine, Belorusije i Južnoafričke republike.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter