Izvor: ria novosti
16.06.2024 u 19:11
4

MEDVEDEV SAMIT U ŽENEVI UPOREDIO SA ŽIVOTINJSKOM FARMOM: „Ludi mali vepar sa svojom družinom, ovo švajcarsko „barno dvorište“ je čisti nadrealizam Kafka i Orvel nervozno puše po strani“

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev je na svom Telegram kanalu prokomentarisao samit koji je u toku u Švajcarskoj o rešavanju sukoba u Ukrajini , uporedivši ga sa Životinjskom farmom Džordža Orvela.

„Ovo švajcarsko „barno dvorište“ je čisti nadrealizam Kafka i Orvel nervozno puše po strani.

Prema njegovim rečima, za rešavanje sukoba u Švajcarsku su pozvane samo proverene životinje: „ludi mali vepar sa svojim stalnim prijateljem, stado debeloglavih

ZELENSKI SPREMAN ZA MIR ILI BLEFIRA: Ovo su njegovi preduslovi da se otpočne sa pregovorima o miru

 

 

 

„Psi laju, prskaju zatrovanu pljuvačku na sve strane i održavaju red, ali morate paziti: ovce često nasumce bleje i zbunjuju se u naučenim formulama“, dodao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti.

Na čelu ovog jata, prema njegovim rečima, „nevidljivo je prisutan jedan stariji, slaboumni vlasnik, koji je odavno izgubio kontakt sa stvarnošću”, a njegov „blizak zamenik, koji je pozirao na zelenom travnjaku, rekao je napamet frazu i brzo otišao kući“, otišao u Švajcarsku.

Medvedev je konferenciju nazvao dosadnom i rasipanjem novca poreskih obveznika.
Ukrajinska konferencija održava se ovog vikenda u švajcarskom letovalištu Burgenštok u blizini Lucerna . U njemu učestvuju 92 zemlje i 55 šefova država, kao i osam organizacija, uključujući EU , Savet Evrope i UN . Međutim, predsednik SAD Džo Bajden , predsednik Kine Si Đinping , predsednik Brazila Luiz Inasio Lula da Silva i lideri mnogih drugih država nisu došli u Švajcarsku. Neki učesnici događaja, kao što su potpredsednica SAD Kamala Haris , nemački kancelar Olaf Šolc i japanski premijer Fumio Kišida, otišli ​​su ranije.
Rusija nije pozvana na samit. Kremlj je na ovo odgovorio da je traženje načina da se ukrajinski sukob reši bez učešća Moskve apsolutno nelogično i uzaludno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “MEDVEDEV SAMIT U ŽENEVI UPOREDIO SA ŽIVOTINJSKOM FARMOM: „Ludi mali vepar sa svojom družinom, ovo švajcarsko „barno dvorište“ je čisti nadrealizam Kafka i Orvel nervozno puše po strani“”

  1. NEMA OPROSTA !
    VJESTICARENJEM i MAGIJANJEM su Princeza Danica zajedno sa Tamara Vucic ZAJEDNO sa Allessandro Vucicem i sa crnogorkom Marie Chuvalie Shevalier iz Francuske i zajedno sa aussie Mary Donaldsson i zajedno sa Margaretom2 i zajedno sa META FRAUDeriksen i zajedno sa Lars Loekke rAsmussen = su UKRALI NASLJEDJE od druge jugoslavenke koju na kraju POKUSHALI DA UBIJU i koju opisuju sa mental health problemima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter