Izvor: INFORMER
24.06.2024 u 08:36
0

MMA BORAC TERORISTA IZ RUSIJE: Objavljena uznemirujuća fotografija, likvidirale ga snage bezbednosti

Jedan od militanata koje su ruske snage bezbednosti eliminisale u Dagestanu mogao bi biti MMA borac Gadžimurad Kagirov, objavio je Telegram kanal Mash.

Prema preliminarnim informacijama, Kagirov je možda bio među militantima koji su likvidirani u Derbentu. Navodi se da je sportista bio učenik škole „Abdulmanap Nurmagomedov“ i član kluba njegovog sina Habiba, Eagles MMA.

Kagirov je takođe majstor sporta u slobodnoj borbi. Godine 2021. predstavljao je klub Habiba Nurmagomedova.

ODLUKA JE DONETA: Tramp odabrao potpredsednika ali ne otkriva o kome je reč

Ranije je Nacionalni antiteroristički komitet Rusije (NAC) saopštio da je neutralisano pet terorista: trojicu u Mahačkali i dvojicu u Derbentu.

Uveče 23. juna, naoružani teroristi napali su gradove u Dagestanu. Militanti su pucali na kontrolni punkt saobraćajne policije u Mahačkali, a takođe su napali sinagogu i pravoslavni hram u Derbentu. U republici je na snazi režim kontraterorističke operacije (KTO) zbog napada u Mahačkali i Derbentu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter