Izvor: alo
14.10.2024 u 20:28
0

NAJMANJE SEDAM OSOBA POGINULO: Stravična pucnjava u kafani

Najmanje sedam osoba poginulo je u pucnjavi južno od Johanesburga u Južnoj Africi, a dve osobe, među kojima je i jednogodišnji dečak i dalje se nalaze u kritičnom stanju, objavio je danas južnoafrički portal Eyewitness news

Navodi se da se pucnjava dogodila u nedelju u ranim jutarnjim satima i da se vlasnik kafane najpre posvađao sa stalnim gostom u vezi sa vremenom zatvaranja objekta, a da ga je zatim pratio do njegove kuće na farmi Orindž gde je otvorio vatru i ubio sedam osoba.

Policija je saopštila da istražuje ubistvo na Orindž farmi. To je treća masovna pucnjava u Južnoj Africi za manje od dvadeset dana nakon što je u dve odvojene pucnjave 27. septembra ubijeno 17 osoba, uključujući 15 žena, u dve kuće u istoj ulici u gradu Lusikisiki na jugoistoku Južne Afrike.

Južna Afrika, zemlja sa 62 miliona stanovnika, ima jednu od najvećih stopa ubistava na svetu. Prema zvaničnim podacima, u Južnoj Africi zabeležena su 12.734 ubistva tokom prvih šest meseci ove godine, što je u proseku više od 70 dnevno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter