Izvor: 24SEDAM
27.09.2024 u 21:15
0

NAJSNAŽNIJI NAPAD NA BEJRUT DO SADA: Zgrade sravnjene sa zemljom, meta bombardovanja vođa Hezbolaha (VIDEO)

Iz Ujedinjenih nacija su poručili kako su uznemireni zbog izraelskih vazdušnih napada na južna predgrađa libanske prestonice Bejrut

Izraelska vojska objavila je danas da je pokrenula ciljani napad na glavno sedište Hezbolaha u južnom predgrađu Bejruta.

Libanski mediji pišu kako je siloviti udar uništio šest zgrada. To je bio najveći napad izraelskih vazdušnih snaga na bejrutsko predgrađe Dahija, koje se smatra uporištem Hezbolaha.

„Fox News“ javlja da je meta nedavnog izraelskog napada na Bejrut bio vođa Hezbolaha Hasan Nasralah.

U samom gradu vlada haos, preživele pokušavaju da pronađu spasioci, ali i vojska. U međuvremenu su se oglasili i Iranci, državna agencija Tasnim je napisala kako je Nasralah na sigurnom, kao i da informacije koje plasira Izrael nisu tačne.

Poslednji put kada je Izrael pokušao da ubije Nasralaha bio je 2006. godine tokom libansko-izraelskog rata.

Iz Ujedinjenih nacija su poručili kako su uznemireni zbog izraelskih vazdušnih napada na južna predgrađa libanske prestoice Bejrut.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter