Izvor: Informer
16.06.2024 u 14:11
0

NAPADAČ DOŠAO OPREMLJEN: Policija reagovala u poslednji čas!

Jedna osoba je pokušala upad na fan zonu u nemačkom gradu Hamburgu tokom Evropskog prvenstva. Prema novim informacijama, napadač je u rancu imao molotovljev koktel i bio je spreman da ga baci među navijače.

Sve se desilo pred meč Evropskog prvenstva između Holandije i Poljske, kada je neidentifikovana osoba pokušala da zlatnom sekirom napadne navijače.

IMPRESIVNA POBEDA RUSKE VOJSKE: Osvojena važna strateška tačka!

Navijači su mirno bili spremni da dočekaju utakmicu dva tima u Hamburgu, ali je sve prekinuto pucnjevima policije.

 

Srećom, policija je sprečila haos i upucala napadača pre nego što je bacio molotovljeve koktele u masu.

Napadač je opisan kao „teško povređen“ i odvezen je kolima hitne pomoći. Hiljade holandskih i poljskih navijača nalazi se u nemačkom gradu uoči meča u Grupi D u 15 časova.

Policija je odmah zatvorila Riperban, poznatu ulicu u gradu, nakon događaja. Nemački list “Bild“ piše da je u 12:30 po lokalnom vremenu muškarac napao policajca koristeći sekiru.

Organi reda su prvo upotrebili biber sprej u pokušaju da ga razoružaju pre nego što su ispalili nekoliko hitaca. Muškarac se tada srušio i navodno je teško povređen. Područje je od tada očišćeno od pristalica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter