Izvor: 24 sedam
23.09.2024 u 16:07
0

NAPUSTITE IZRAEL ŠTO JE PRE MOGUĆE: Kina uputila apel svojim građanima

Navodi se da je situacija na izraelsko-libanskoj granici "veoma napeta"

Kina je pozvala svoje građane da napuste Izrael usled povećanih napetosti zbog izraelskog rata u Gazi i bombardovanja Libana.

U saopštenju kineske ambasade u Tel Avivu navodi se da je situacija na izraelsko-libanskoj granici „veoma napeta, vojni sukobi se često dešavaju, a lokalna bezbednosna situacija u Izraelu ostaje teška, složena i promenljiva“.

– Od kineskih državljana u Izraelu se traži da se vrate u Kinu ili se presele u sigurna područja što je pre moguće – navodi se u saopštenju ambasade objavljenom kasno u nedelju.

Ambasada podseća kineske građane u Izraelu da „obrate veliku pažnju na razvoj situacije i budu i dalje oprezni“.

– Oni koji zaista treba da ostanu u Izraelu trebali bi blagovremeno obratiti pažnju na lokalne bezbednosne savete, insistirati da ne izlaze napolje osim ako je potrebno, izbegavati odlazak u područja visokog rizika i osetljiva područja kao što je sever, ostati u kontaktu i očuvaju sigurnost – navodi se u saopštenju kineske ambasade u Tel Avivu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter