Izvor: SD.RS
22.09.2023 u 18:29
3

NATO SE SPREMA ZA RAT SA RUSIJOM? Stravično upozorenje Lorda Robertsona!

Bivši generalni sekretar NATO-a Lord Džordž Robertson poručio je danas da ruski vojni vrh mora da bude svestan mogućnosti „stvarnog, a ne fiktivnog rata“ sa NATO-om.

– Ruski vojni lideri treba da budu upozoreni na mogućnost rata sa NATO-om ako preteraju sa akcijama u Ukrajini – upozorio je Robertson, prenosi Skaj njuz.

Lord Robertson, koji je bio na funkciji generalnog sekretara Alijanse od 1999. do 2003. godine, rekao je da Velika Britanija i njeni saveznici „treba da izazivaju zabrinutost“ među vojnim šefovima u Moskvi zbog mogućeg sukoba sa NATO-om i da bi na taj način Rusija „mogla samo da izgubi“.

On je takođe upozorio Zapad da ne bi trebalo da bude nervozan zbog ruske eskalacije.

LAVROV MAJSTORSKI: Možda bi trebalo da razmislimo o stvaranju fudbalskog tima BRIKS-a!

Moramo se čuvati tog straha, strahovanja od eskalacije u tolikom broju rukovodstava u Evropi. Umesto da Zapad bude nervozan zbog ruske eskalacije, nečega što su oni već maksimalno iskoristili, mi treba da usadimo u vojnoj hijerarhiji u Moskvi brigu da će, ako preteraju sa onim što rade u Ukrajini, rezultat biti stvarni, a ne fiktivni rat sa NATO – rekao je Robertson i napomenuo da je to rat za koji Rusi „znaju da ga mogu samo izgubiti“.

Lord Robertson je napomenuo da je na osnovu njegovog iskustva, ruska vojska „veoma patriotska i veoma konzervativna“, kao i da im je otadžbina iznad svega.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “NATO SE SPREMA ZA RAT SA RUSIJOM? Stravično upozorenje Lorda Robertsona!”

  1. Zaboravljate sta je bog uradio u Sodomi I Gomori……..ne pobedjuje konj oklop i koplje vec pravda pobedjuje nepravdu…. prijatelji mislim da ste na pogresnoj strani istorije…

    1
    0
    Odgovori
  2. Pokojni lazanski kaže ,15 minuta i kraj rata.yZna se ko pobeđuje. Biće strašno, jer nije specijalna operupcija neg target, a tu se mnogo gine, a ne ruska vojska nema da vodi računa šta prži. Sve ide po planu……

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter