Izvor: Kurir.rs
22.09.2023 u 08:06
5

LAVROV MAJSTORSKI: Možda bi trebalo da razmislimo o stvaranju fudbalskog tima BRIKS-a!

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov na ministarskom sastanku zemalja BRIKS-a na marginama 78. zasedanja Generalne skupštine UN rekao je u šali da BRIKS već ima 11 članica.

LAVROV IZNEO JASAN STAV: Srbija neka čeka, a EU će preko reda primiti naciste!

„Možda bi trebalo da razmislimo o stvaranju fudbalskog tima BRIKS-a“, rekao je Lavrov.

Evo kako bi mogao da izgleda tim BRIKS-a.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “LAVROV MAJSTORSKI: Možda bi trebalo da razmislimo o stvaranju fudbalskog tima BRIKS-a!”

  1. Toliko stvari bi se moglo napraviti da pariraju tzv zapadnjacima, toliko ima stvari ali prvo razmisliti da se ne svede na slično BRIKS , ali kako svesti na minimum firme koje pripadaju GAFAMu , ovo što Specijlna operacija traje ovoliko i što je izginulo mnogo onih iz Ukrajine koji nisu želeli u rat sa Rusjom, je delo njihovih globlanih medija , zatim koproracijama koje su već ušle u Ukrajinu i koji rade zajedno , nemoj da kod nas ulaze da ih ne bi izbacivali i ponovo se trošili na njih , naučiti Afrikance na kompjuter , sami po svom urodjenom senzibilitetu sigurno znaju šta je ispravno a šta je neispravno šta je ljudski a šta neljudski a naravno da može i fudbalski tim , tu bi sigurno pobedjivali , ima toliko posla , kao kada treba izvesti dete na ispravan put , samo da ih na tom putu ne preuzmu dokazane zloće . Nraocito im pricati o Zakonima koje treba da uvedu u vezi podplaćivanja i šta sa takvima treba uraditi .

    13
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter