Izvor: HAPPYBSC
25.05.2024 u 19:57
0

ZAHAROVA RASKRINKALA KOLEKTIVNI ZAPAD: Jens Stoltenberg govori o potrebi ukidanja zabrane Ukrajini u vezi sa upotrebom zapadnog oružja za udare duboko u rusku teritoriju, a istovremeno Kolektivni Zapad poziva na zemlje da učestvuju na „mirovnoj konferenciji“ u Švajcarskoj

Zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova rekla je da generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg govori o potrebi ukidanja zabrane Ukrajini u vezi sa upotrebom zapadnog oružja za udare duboko u rusku teritoriju, a istovremeno Kolektivni Zapad poziva na zemlje da učestvuju na „mirovnoj konferenciji“ u Švajcarskoj.

Marija Zaharova je komentarisala reči generalnog sekretara NATO-a u intervjuu za magazin Ekonomist. U razgovoru Jens Stoltenberg izjavio je da vojno-politički blok treba da ukine ograničenja na ukrajinske udare zapadnim oružjem na ciljeve na ruskoj teritoriji.

„Ovo je korisno znati za sve koji su pozvani na tobožnju „mirovnu konferenciju“ u Švajcarskoj“, napisala je Marija Zaharova na Telegram kanalu.

Podsetimo, prethodno je prvi zamenik stalnog predstavnika pri UN Dmitrij Poljanskiizjavio jeda je „formula mira“ ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog apsolutno nerealna i ultimatum za primenu, Moskva ne vidi smisao u diskusiji o ovoj inicijativi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter