Izvor: Kurir.rs
06.10.2020 u 10:42
0

NAVALJNI NAKON INCIDENTA: Ruke mi dalje drhte, ali oporaviću se

Ruski opozicionar Aleksej Navaljni dao je prvi video-intervju nakon incidenta koji se dogodio sa njim i izjavio da se posle bolesti oseća svaki dan sve bolje, ali da mu i dalje drhte ruke.

Kako je rekao, potrebno je da mnogo vežba, ali je siguran da će se oporaviti.

„Ruke mi drhte do te mere da kada bih pokušao da popijem vodu iz flaše priredio bih okolini pravi spektakl. Ali svaki dan mi je sve bolje, radim sa fizioterapeutom.

SVE O SPORTU

PREKO VENECIJE DO PRVE POBEDE U SEZONI: Posle Huventuda i Borca crno-beli znaju da moraju mnogo bolje

NA MALOM KALEMEGDANU IZNENAĐENJE: Zvezda vratila igrača sa crnogorskim pasošem

STRAVIČNA TRAGEDIJA! OVO ĆE VAS RASPLAKATI: Fudbaler poginuo na majčin rođendan

OD SJAJA DO OČAJA! SRBIN ĆE SEDETI NA KLUPI: Ko je izigrao Srbina, Nemci ili Englezi?

FUDBALSKI ZEMLJOTRES: Kavani novi igrač CRVENIH ĐAVOLA

Danas je počeo da me uči da žongliram tako da ćete uskoro moći da me vidite kako se vozim na jednom točku i vadim zeca iz šešira. Šalu na stranu, moram da radim puno vežbi koje uključuju desno-levo kako bi mozak znao šta radi. Ali sve će biti u redu i oporaviću se“, rekao je Navaljni u intervjuu novinaru Juriju Dudu.

Podsetimo, nemačka vlada je 2. septembra saopštila da je Navaljni otrovan supstancom iz grupe hemijskih bojnih otrova „Novičok“. Od Rusije se zahteva da sprovede istragu, a zvanična Moskva insistira na tome da joj Berlin dostavi informacije u vezi s Navaljnim.

Istovremeno, prema podacima ruskih doktora, u analizama Navaljnog nije pronađeno otrovnih supstanci.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter