Izvor: Tanjug
06.10.2020 u 11:10
0

U sukobima oko Nagorno-Karabaha poginulo više od 40 civila

Prema zvaničnim izveštajima iz Bakua i Jerevana, na azerbejdžanskoj strani je od početka sukoba oko Nagorno-Karabaha poginulo 27, a na jermenskoj 19 civila.

Broj civilnih žratava i Azerbejdžanu od početka sukoba porastao ja na 27, dok je 141 civil ranjen, saopštila je danas kancelarija azerbejdžanskog državnog tužioca.

U saopštenju se dodaje da su u granatiranju naseljenih područja oštećena 63 civilni objekat i 376 stambenih zgrada, prenosi Tas s.

SVE O SPORTU

PREKO VENECIJE DO PRVE POBEDE U SEZONI: Posle Huventuda i Borca crno-beli znaju da moraju mnogo bolje

NA MALOM KALEMEGDANU IZNENAĐENJE: Zvezda vratila igrača sa crnogorskim pasošem

STRAVIČNA TRAGEDIJA! OVO ĆE VAS RASPLAKATI: Fudbaler poginuo na majčin rođendan

OD SJAJA DO OČAJA! SRBIN ĆE SEDETI NA KLUPI: Ko je izigrao Srbina, Nemci ili Englezi?

FUDBALSKI ZEMLJOTRES: Kavani novi igrač CRVENIH ĐAVOLA

Jermenski ministar zdravlja Arsen Torosjan saopštio je da je u Nagorno Karabahu poginulo najmanje 19 civila, dok ih je 80 ranjeno.

Jermenske vlasti u viša navrata su tvrdile da azerbejdžanske snage granatiraju naselja u Nagorno-Karabahu, među kojima i glavni grad nepriznate države Stepanakert različitim oružjem.

Obnovljeni sukobi između Azerbejdžana i jermenije oko sporne oblasti Nagorno-Karabah ponovo su buknuli 27. septembra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter