Izvor: Tanjug
06.10.2020 u 11:25
0

Centralna izborna komisija Kirgistana poništila izbore

Centralna izborna komisija Kirgistana proglasila je danas rezultate parlamentarnih izbora održanih 4. oktobra nevažećim.

„Zbog brojnih nepravilnosti tokom glasanja i u predizbornom periodu, na sastanku članova Centralne izborne komisije doneta je odluka da se parlamentarni izbori proglase nevažećim“, navodi se u saopštenju, prenosi Tas s.

Pristalice nekoliko partija koje prema preliminarnim rezultatima izbora nisu osvojile nijedno mesto u parlamentu, okupile su se sinoć na centralnom trgu u prestonici Biškeku, ocenjujući da je glasanje lažirano.

SVE O SPORTU

PREKO VENECIJE DO PRVE POBEDE U SEZONI: Posle Huventuda i Borca crno-beli znaju da moraju mnogo bolje

NA MALOM KALEMEGDANU IZNENAĐENJE: Zvezda vratila igrača sa crnogorskim pasošem

STRAVIČNA TRAGEDIJA! OVO ĆE VAS RASPLAKATI: Fudbaler poginuo na majčin rođendan

OD SJAJA DO OČAJA! SRBIN ĆE SEDETI NA KLUPI: Ko je izigrao Srbina, Nemci ili Englezi?

FUDBALSKI ZEMLJOTRES: Kavani novi igrač CRVENIH ĐAVOLA

Demonstranti su posle višečasovnih okršaja sa policijom upali u zgrade parlamenta i vlade i oslobodili iz zatvora bivšeg predsednika Almazbeka Atambajeva i premijera Sapara Isakova.

Kirgistanski opozicioni političar i bivši visoki bezbednosni zbaničnik Kursan Asanov proglasio se za vršioca dužnosti ministra unutrašnjih poslova, a opozicione grupe zauzele su još nekoliko zgrada, među kojima i sedište gradonačelnika Biškeka i imenovali vršioca dužnosti šefa nacionalne bezbednosti, državnog tužioca i komandanta glavnog grada.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter