Izvor: HAPPYBSC/KURIR
22.05.2024 u 16:35
3

ANALENA ZAVRĆE RUKE U NJUJORKU: Berbok LIČNO se uključila u ANTISRPSKU KAMPANJU! Preti svima da MORAJU DA GLASAJU za rezoluciju o Srebrenici

Analena Berbok, nemačka šefica diplomatije lično se uključila u antisrpsku kampanju, saznaje Kurir iz diplomatskih izvora!

Berbokova, kako saznajemo, lično kontaktira svetske lidere i predstavnike članica Ujedinjenih nacija i preti im posledicama ukoliko ne glasaju za rezoluciju o Srebrenici koja je sutra na dnevnom redu GS UN.

Berbokova nije jedina zvaničnica Nemačke koja se svim silama trudi da srpskom narodu nalepi etiketu genocidnog. Pre nje je to uradila stalna predstavnica Nemačke u UN Antje Lendretse.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “ANALENA ZAVRĆE RUKE U NJUJORKU: Berbok LIČNO se uključila u ANTISRPSKU KAMPANJU! Preti svima da MORAJU DA GLASAJU za rezoluciju o Srebrenici”

  1. šta reći za jednu ludu što nezna gramatiku svog jezika, jadna Evropa sa ovakvim političarima ode u propast, nažalost opet će platiti obični građani

    12
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter