Izvor: Kurir
22.05.2024 u 16:38
0

„TO SU BOL I BORBA, TAJ DOGAĐAJ JE BIO NEVEROVATAN“! Žana Veruović prvi put javno o ranjenom mužu

Majka jednog od najpopularnijih mladih repera Mihajla Veruovića Vojaža Žana sada je prvi put progovorila o danima neposredno pre, ali i tokom atentata na tadašnjeg premijera Srbije, dr Zorana Đinđića, kada je ranjen i njen suprug Milan, koji je bio njegovo obezbeđenje.

– To su bol i borba. Bol za onim što smo izgubili, a borba da preživimo. Taj događaj je bio neverovatan. Nekoliko dana pre samog atentata ja sam osećala strašne nemire. Tog jutra sam, kao i svakog jutra, otišla na posao, tada sam radila na odeljenju za elektrofiziologiju. On ulazi i kaže meni: „Žana, bio je atentat na premijera.“ U tom trenutku imam 29 godina, koliko je imala moja majka kada je ostala udovica… I bio je rasporen kao životinja i tada se javlja prva sumnja da je nešto moglo da se desi… nakon ranjavanja i onda je tu nastao haos. Dan posle toga pronađeni su dokazi da su u klompama imali određene kartice koje su koristili za marifetluke – rekla je Žana za podkast „Poster“ .

IZ TRI BRAKA, TROJE DECE: Zorica Brunclik nije štedela reči za bivše

Vojažov otac Milan je tog dana bio na dužnosti, zbog čega je bio ranjen.

Mladi reper je u više navrata istakao da mu detinjstvo uopšte nije bilo lako:

– Nakon Zoranovog ubistva mafija je pretila mojim roditeljima, čak su i mom bratu i meni životi bili ugroženi. Majka i otac su se plašili za našu bezbednost i zbog toga su odlučili da se odselimo iz Srbije. Otišli smo u Strazbur u Francusku. Imao sam godinu i po dana, a brat nepune tri. Roditeljima je bilo mnogo teško. Trpeli su veliki pritisak i dugo su živeli u paranoji šta će i kako dalje. Postoji tu mnogo stvari koje ja još uvek ne znam, zbog toga ne mogu u potpunosti da se otvorim na ovu temu, ali znam da nije bilo nimalo bezazleno – rekao je Vojaž svojevremeno za medije, pa dodao:

– Bili su svesni da jedino njih imamo na ovom svetu. Zbog cele situacije brat i ja sve do polaska u osnovnu školu nismo mogli da imamo mnogo drugara i da se socijalizujemo, već smo uglavnom bili okrenuti porodici. Zato su se roditelji potrudili da nam pruže sigurnost kod kuće, jer da smo izgubili poverenje u njih, izgubili bismo sve.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter