Izvor: Kurir
19.04.2024 u 09:10
0

NJEGOVA NAJVEĆA PODRŠKA U SVEMU: O novoj devojci samo reči hvale!

Mihaila Veruovića Vojaž okupio je brojne saradnike, prijatelje i porodicu na predstavljanju svog novog poslovnog projekta.

Njega su na večerašnjoj promociji bodrili brat i majka, sa kojima je ponosno ispozirao. Pevačeva mama Žana odmah je istakla koliko je ponosna na svoje sinove.

– Oni su moj ponos odavno, tek su na početku idemo dalje. Oduševila sam se kada mi je rekao da će ovo da pokrene, jer je to nešto toliko lepo i sofisticiranog ukusa, da se ovom ledenom čaju ne može odoleti. Presrećna sam, jer ovo je novo za njega, tek je na početku ostvarivanja svojih snova, a biće ih još mnogo – rekla je ponosna majka.

Priznaje da Vojaža podržava u svemu i da obožava njegovu muziku, kao i da je redovna na njegovim nastupima.

NATA DAMA OD STILA: Za omiljeni parfem Nataše Bekvalac kažu da je najbolji ženski parfem svih vremena

– Znam sve pesme napamet, igram pevam, redovna sam na njegovim nastupima – otkrila je Žana.

Sina kako kaže, više ne savetuje jer je to radila u tinejdžerskom dobu kada je trebalo, a ne sada kada je formiran mladić.

Naravno nezaobilazna tema bila je i Vojažova bivša devojka Anđela Ignjatović Breskvica. Odgovor na pitanje šta misli o njoj, Žana je ostavila za neki idući put.

– To nije pitanje za večeras. Napravili smo sok od breskve on je tako magičan i uskoro će ga svi probati – rekla je pevačeva majka.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter