Izvor: Alo
22.05.2024 u 15:30
0

ESTRADNI MENADŽER UHAPŠEN ZBOG OVOGA! Evo šta je sve pronađeno i koliko godina zatvora mu preti

Sumnja se da je Radin neovlašćeno držao veliku količinu opojne droge kokaina

Protiv poznatog estradnog menadžera Novaka Radina (40) podignuta je optužnica od strane Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Sumnja se da je Radin neovlašćeno držao u velikoj količini opojnu drogu kokain, odnosno ukupno 44,35 grama, kao i jer je neovlašćeno držao vatreno oružje i municiju.

JEDNO DRUGOM BILI NAJVEĆA PODRŠKA! Veljko priznao sve o odnosu sa sestrom: Moja komunikacija sa Anastasijom više nije ista

Novak je optužen za krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga, za koje je zaprećena kazna zatvora od 3 do 10 godina u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, za koje je zaprečena kazna zatvora od šest meseci do pet godina i novčana kazna, koja krivična dela su u nadležnosti osnovnog suda.

Tužilaštvo je predložilo da se Viši sud u Beogradu oglasi stvarno i mesno nenadležnim i da spise predmeta dostavi Trećem osnovnom sudu u Beogradu, koji predlog je Viši sud u Beogradu usvojio, te je doneo rešenje da se spisi predmeta dostave Trećem osnovnom sudu u Beogradu kao stvarno i mesno nadležnom.

Tužilaštvo je sudu takođe predložilo da Novaku R. produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo. Predlog je usvojen, te mu je rešenjem suda 16. maja 2024. godine pritvor produžen za još 30 dana.

Drogu držao u frižideru 

Optužnicom se Novaku R. na teret stavlja da je u stanu u kojem neprijavljeno boravi, u frižideru držao 43,17 grama opojne droge kokain, dok je džepu jakne držao staklenu vijalicu sa integrisanom kašičicom u poklopcu sa 1,18 grama iste opojne droge.

Takođe, postoji osnovana sumnja da je okrivljeni u istom stanu neovlašćeno držao pištolj marke “Steyr” sa uklonjenim fabričkim brojem i ukupno 40 komada metaka različitog kalibra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter