Izvor: Tanjug
06.10.2020 u 15:57
0

SABOTIRAJU ME: Boris Džonson o „zlim namerama“

Premijer Velike Britanije Boris Džonson ocenio je danas da su spekulacije da li i dalje pati od posledica korona virusa potpuna besmislica, koju su plasirali protivnici Bregzita.

OVO MORATE ZNATI

VELIKI DAN ZA SRBIJU! Vučić: Od 2024. godine ćemo od Loznice do Novog Sada putovati sat vremena

Sutra u 11 sati sednica Kriznog štaba

SAD JE I ZVANIČNO! ODLUKA STUPA NA SNAGU DANAS: Ovo radno vreme restorana brze hrane u stambenim zgradama

ŠOK VIDEO KRUŽI INTERNETOM: Otvorio slavinu i ZAPALIO VODU!

– Čuo sam razne gluposti o tome kako mi je borba protiv Kovida 19 oduzela magične čini – rekao je Džonson na skupu Konzervativne partije.

Sve je to deo zle namere, dodao je Džonson.

– Ovo je vrsta očigledne, smišljene besmislice. Pobunjenička propaganda od ljudi koji ne žele da ova Vlada uspe, sa namerom da sabotiraju Bregzit i sve što smo obećali – naglasio je Džonson.

Džonson je dodao da iako virus otežava život, Velika Britanija neće biti oborena zbog toga.

– Znam da je teško što se borimo protiv poniženja i okrutnosti i apsurda bolesti, ali verujem da je jedinica veličine ove zemlje što jednostavno nećemo dozvoliti da nas koči ili usporava i sigurno ga nećemo pustiti da nas sruši – rekao je Džonson.

On je dodao da se čak i u najcrnjim trenucima, može videti svetla budućnost.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter