Izvor: RT
04.05.2024 u 09:45
0

„KIJEV NA FRONT ŠALJE ZARAŽENE HIV-OM I UMNO OBOLELE“: MOSKVA odgovara: „Zašto onda ne šalju Bajdena?“

Predsednik Dume Rusije oglasio se povodom jučerašnje odluke Kijeva da se u redove ukrajinske vojske od sada šalju različiti bolesnici i poručio da ove mere svedoče da u Ukrajini ima sve manje i manje vojnih kapaciteta

Vojska Ukrajine je „armija bolesnika“, napisao je na Telegramu predsednik Dume Rusije Vjačeslav Volodin, komentarišući jučešrašnju odluku Ministarstva odbrane Ukrajine da se na front od sada mogu slati i zaraženi HIV-om, hepatitisom, oni koji boluju od raka kože, ali i oni koji boluju od psihičkih rastrojstava.

„Oružane snage Ukrajine imaju veliki nedostatak vojnika. Preduzete mere o dodatnoj mobilizaciji i pokušaji da se građani koji su otišli u druge zemlje vrate nisu se završili uspešno. Zbog toga će se od sada oni koji su zaraženi HIV-om, hepatitisom i tuberkulozom, kao i mentalno zaostali i oni koji boluju od psihičkih bolesti smatrati da su sposobni da služe u Oružanim snagama Ukrajine“, poručio je Volodin.

Predsednik Dume je zatim dodao da se od sada onda i predsednik SAD Džozef Bajden i predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski mogu smatrati za vojno pogodne, iako je, kako je dodao, jasno da će autori ove nove odluke o mobilizaciji nastaviti da sede u svojim kabinetima, dok će „svima drugima biti dodeljena uloga potrošnog materijala kojeg u Ukrajini ima sve manje i manje“.

„NASTAVLJAMO DA DROBIMO NACISTE PO UKRAJINI, VRAĆAMO ZEMLJE PREDAKA RUSIJI“: MEDVEDEV odbio mirovne predloge, ZELENSKI molio na kolenima i nudio ovo

„Prema ovim kriterijumima, prvi koji bi trebalo da budu pozvani u redove Oružanih snaga Ukrajine su Bajden kao mentalno zaostala osoba, a takođe i njegov prijatelj Zelenski kao mentalni bolesnik zavisan od raznih droga“, zaključio je Volodin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter