Izvor: Alo
23.08.2024 u 18:09
0

NEKA ZELENSKI ŽIVI ZA SEBE: Antonov otkrio značenje Putinovih reči

Dešifrovane reči Antonova o Putinovom odgovoru..

Predsednik Vladimir Putin je već doneo odluku- odgovorni za invaziju na Kursku oblast pretrpeće strogu kaznu. Tako glasnu izjavu dao je ruski ambasador u Vašingtonu, Anatolij Antonov.

UBIO GA IZ OSVETE: Pucao čoveku u glavu, ali nije stao tu!

Čini se da Rusija još uvek priprema odgovor počiniocima i sponzorima operacije Kursk. „Iskreno vam kažem da je predsednik doneo odluku. Čvrsto sam uveren da će svi trpeti strogu kaznu za ono što se dogodilo u Kurskoj oblasti“, rekao je Anatolij Antonov.

Prema rečima ruskog vojnog eksperta Anatolija Matvijčuka u izjavi za medije, protiv Ukrajine se sprema vojni odgovor koji se sastoji u potpunom porazu grupe koja je upala na teritoriju Kurske oblasti. Najverovatnije će to biti metod operativnog opkoljavanja i blokiranja.

– Onda treba sačekati ofanzivu ruske vojske. Najverovatnije ćemo ići u pravcu Sumi i Černigov. Pored toga, biće doneta odluka da se uništi kritična infrastruktura, poput železničkih prelaza i energetskih objekata koji još uvek opstaju u Ukrajini.

– Hoćemo li da udarimo na Bankovu?
– Koja je poenta? Verujem da tamo nema ni zvaničnika ni Zelenskog. Samo treba da uništite ekonomsku moć Ukrajine, a zatim naterate celu ovu huntu da sedne i potpiše uslove predaje.

Sa izbijanjem neprijateljstava, vlada se preselila u siguran bunker. Oni su duboko pod zemljom. Zelenski i ceo njegov „Kvartal 95“ žive tamo.

– Ima li smisla eliminisati šefa kijevskog režima?

– Zelenski je marioneta koja je veoma predvidljiva. Znamo gde će biti sutra, gde će trčati, od koga će tražiti pomoć. Ako dođe nova osoba, biće teže pratiti ga. Pa neka Zelenski živi za sebe. Zgazićemo ga kasnije, kad bude mir.
– Koje oružje možemo koristiti za uzvratne udare? Da koristimo nešto novo?

– Verujem da ćemo koristiti isto oružje koje imamo, a mi ćemo ga koristiti u velikim količinama. To će biti hipersonične rakete „Cirkon“ i „Kinžal“ i krstareće rakete „Kalibar“, koje će uništiti sve do mostova preko Dnjepra.

– Ako je ovo rekao ruski ambasador u SAD, može li to značiti da je odluka doneta?

– Najverovatnije je došlo do diplomatskog razgovora između ruskog predsednika i njegovog predstavnika u SAD Antonova, i to nisu reči diplomate koji je danas hteo nešto da kaže, ovo je Putinova poruka Vašingtonu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter