Izvor: SPUTNIK
12.07.2024 u 09:54
0

NEVEROVATNA VEST: Orban i Tramp poslali važne poruke nakon sastanka na Floridi

Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je da Donald Tramp, u slučaju pobede na predsedničkim izborima u novembru, planira da pronađe rešenje sukoba u Ukrajini.

Orban se oglasio na društvenoj mreži „Iks“ nakon sastanka sa kandidatom za predsednika SAD Donaldom Trampom na Floridi tokom kojeg su razgovarali o rešavanju ukrajinske krize. Mađarski premijer je sastanak sa bivšim predsednikom SAD nazvao „mirovnom misijom 5.0“.
„Bila mi je čast da posetim predsednika Trampa u Mar-a-Lagu. Razgovarali smo o načinima za postizanje mira. Dobra vest dana: on će to rešiti!“, napisao je Orban.
Nakon toga se oglasio i Tramp, koji je rekao da sukob u Ukrajini nije ni trebalo da počne.
„Mir mora zavladati i to brzo. Previše ljudi je poginulo u ratu koji nije ni trebalo da počne“, napisao je on na svojoj društvenoj mreži „Trut sošal“.
Orban je ranije posetio Ukrajinu, Rusiju i Kinu. Poseta Moskvi i sastanak sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom izazvali su oštre kritike na Zapadu.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter