Izvor: Alo
06.06.2024 u 08:38
0

NIJE ŽELELA DA BRINE O SVOM SINU: Policija ostala u šoku kad su videli njenu torbu!

Prilikom hapšenja, policajci su kod 19-godišnje žene pronašli oko 22.400 evra, odnosno 19.000 funti

Mlada majka iz Ukrajine pokušala je da proda svog dvogodišnjeg sina za veliku svotu novca, ali je, na svu sreću, uhvaćena i privedena u policiju.

KONAČNO MIR U UKRAJINI? Kina je proglasila partnerstvo „bez granica“ s Rusijom

Prilikom hapšenja, policajci su kod 19-godišnje žene pronašli oko 22.400 evra. Prema njenom iskazu, ona je htela da započne novi posao sa tim novcem.

Policija je otkrila gomilu novčanica koje je uzela prilikom primopredaje, koja je organizovana u gradu Dnjepru.

Ženi preti kazna do 15 godina zatvora ako bude osuđena za trgovinu decom.

„Ona nije želela da brine o svom sinu, pa je odlučila da ga proda i iskoristi novac za otvaranje sopstvenog biznisa. Ona je pokušala da proda dete svojoj poznanici. U dogovoreno vreme došla je na mesto sastanka, gde je uhapšena dok je primala novac“, navodi policija.

Dečak je zbrinut i predat socijalnoj službi u Ukrajini.

„Lekari se sada brinu o dečaku“, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Na slikama se vidi kako ženi stavljaju lisice i odvode je u policijski automobil koji je čekao nakon hapšenja, a u pritvoru će biti 60 dana do dalje istrage.

U izveštajima nije navedeno koju vrstu posla je nameravala da otvori.

„Zločin su dokumentovale policijske uprave Migracione policije i Istražnog odeljenja Nacionalne policije u regionu Dnjepra u saradnji sa Odeljenjem za kriminalističku analizu“, saopšteno je iz policije.

Identitet osumnjičenog i kupca nije otkriven.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter