Izvor: Kurir
09.09.2024 u 11:42
0

NISAM OBRATILA PAŽNJU NA SADRŽAJ SLIKE: Političarka poreklom iz Bosne izrešetala sliku Bogorodice sa Isusom u naručju

Odbornik švajcarske Liberalne zelene partije Sanija Ameti, poreklom iz Bosne i Hercegovine, u samom je centru skandala koji je izazvala pošto je na društvenim mrežama objavila kako vežba gađanje iz pištolja pucajući u sliku Bogorodice koja u naručju drži Isusa Hrista.

Ona je objavila pa uklonila fotografiju i objavu na kojoj se vidi kako puca u sliku za koju su švajcarski mediji objavili da je reprodukcija srednjovekovnog italijanskog umetnika preuzeta iz ilustrovanog kataloga.

Ona je navela da je iskoristila sliku iz kataloga jer je „bila prave veličine i dovoljno vidljiva“ da posluži kao meta.

– Nisam obratila pažnju na sadržaj slike, pravdala se Sanija, priznajući da to nije bilo u redu i da je njen postupak bio apsolutno glup.

Deo javnosti zatražio je njenu ostavku dok deo zahteva da joj se blokiraju mreže. Brojni su je optužili da podstiče mržnju prema hrišćanima. Inače, njeni su poreklom iz Bosne, a u Švajcarsku su došli kao izbeglice tokom ratova 90-ih u SFRJ.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter