Izvor: tanjug
02.08.2022 u 21:21
0

Oglasila se i Moskva o poseti Nensi Pelosi Tajvanu: „U svetu više nema mesta za američku hegemoniju, postoji samo jedna Kina čiji je neodvojivi deo Tajvan!“

Moskva poziva Vašington da se uzdrži od aktivnosti koje podrivaju globalnu stabilnost i da prepozna da u svetu više nema mesta za američku hegemoniju, saopštilo je danas rusko ministarstvo spoljnih poslova povodom posete Tajvanu Nensi Pelosi, predsedvajuće Predstavničkog doma američkog Kongresa.

„Pozivamo Vašington da se uzdrži od akcija koje podrivaju regionalnu stabilnost i međunarodnu bezbednost i prizna novu geopolitičku stvarnost u kojoj više nema mesta za američku hegemoniju“, ističe se u saopštenju ruskog ministarstva, prenosi TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U saopštenju se podseća da je stav Rusije po pitanju Tajvana nepromenjen, a to je da postoji samo jedna Kina i da je Tajvan njen neodvojivi deo.

„Principijelni stav Rusije je nepromenjen i mi insistiramo – postoji samo jedna Kina i kineska vlada je jedina legitimna vlada koja predstavlja celu Kinu, čiji je neodvojivi deo Tajvan“, poručuje se u saopštenju ministarstva spoljnih poslova Rusije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter