Izvor: TELEGRAF.RS
26.09.2024 u 10:52
0

OGROMNA TRAGEDIJA ZADESILA SARDINIJU: Članove porodice i komšiju upucao u glavu, sin preživeo

Muškarac R.G. (52) sa Sardinije, počinio je nezapamćen masakr kada je u svojoj porodičnoj kući pucao u glavu članovima svoje porodice, a onda je otišao u kuću gde je živela njegova majka, pa i nju ranio.

Kako prenose italijanski mediji, komšiju, koji se slučajno zadesio, upucao je poslednjeg, a onda je i sebi presudio.

Supruga R. G., njegova 24-godišnja ćerka proglašene su mrtvim na licu mesta, a komšija i 10-godišnji sin napadača su preminuli u bolnici.

U trenutku napada, komšija se u porodičnoj kući zadesio sasvim slučajnu.

Napadačev 14-godišnji sin trenutno se nalazi u stabilnom stanju.

BROJE SE STRADALI U POPLAVAMA U MUMBAJU: Škole i fakulteti zatvoreni, nadležni apeluju da se ostane u kućama!

Obdukcija tela prve tri žrtve najverovatije će biti obavljena u subotu ujutru.

„Ogromna tragedija pogodila je grad Huoro i ovo zahteva odgovor na mnoga pitanja“, rekao je tužilac Kaljarija, Luiđi Patronađo.

Motiv masakra obavijen je velom misterije, a prema nekim izvorima, napadač i njegova supruga su bili u procesu razvoda. Prema rečima komšija, oni su uvek delovali kao „blizak par“.

Trenutno nema prethodnih prijava nasilja u proodici, a očigledno je i odnos sa ćerkom bio na zavidnom nivou – pre dve godine posvetila je ocu diplomski rad i nazvala ga „najvećom ljubavlju svog života“.

Italijanski mediji prenose da je napadač bio „entuzijasta“ i imao je dozvolu za rukovanje i nošenje oružja. Prema saznanjima iz policijskih izvora, sve žrtve su upucane u glavu.

Navodno, muškarac je komšiju poslednjeg upucao kada ga je sreo ispred kuće dok je ostatak porodice bio već ranjen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter