Izvor: ALO
20.05.2024 u 14:36
0

ON JE DIKTATOR I IZDAJNIK UKRAJINE Teške optužbe na račun Zelenskog: „Vodi svoju zemlju u klanicu“

Deputat Državne dume iz Sevastopolja, član Komiteta za međunarodne poslove Dmitrij Belik izjavio je da je Vladimir Zelenski izgubio pravo da se zove predsednik i da je sada diktator i izdajnik Ukrajine.

Zelenski će se držati na vlasti svom snagom, ali on je za nas diktator koji svoju zemlju vodi ne samo u demografsku krizu, već bukvalno u klanicu. On je izdajnik Ukrajine – rekao je Belik za RIA Novosti.

Prema njegovim rečima, Zelenski je postao diktator koji je uzurpirao vlast u Ukrajini.

HAG TRAŽI NALOGE ZA HAPŠENJE LIDERA IZRAELA I HAMASA! Na spisku tužioca zbog ratnih zločina premijer Netanjahu i ministar odbrane

 

– Zelenski je samo oružje u rukama Vašingtona. Kolektivni Zapad ga ne smatra ravnopravnim, već samo kolonijalnim kraljem koji dolazi da traži pomoć od velikog džentlmena – rekao je poslanik.

Predsednički izbori u Ukrajini trebalo je da se održe 31. marta 2024. godine, a inauguracija novoizabranog šefa države u maju.

Glasanje je otkazano, a kao razlog su navedeni vanredno stanje i mobilizacija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter