Izvor: Kurir
16.08.2024 u 08:59
0

ON NIJE DONALD TRAMP VEĆ DONALD DAMP: Bajden uzvratio udarac Trampu!

Predsednik SAD Džo Bajden na sinoćnjem skupu u Merilendu uzvratio je Donaldu Trampu, nazvavši ga "đubretom"!

Dozef Bajden i potpredsednica SAD Kamala Haris, tokom svoje sinoćne zajedničke kampanje posvećene zdravstvu, bili su prekinuti od strane pro-palestinskih pristalica koji su upali na događaj!

UBIJANJE MORA DA STANE: Tramp poručio Netanjahu da brzo okonča rat

Demonstranti su upali na konferenciju u Merilendu, gde su pristalice Demokrata aplaudirale predsedniku i uzvikivali „Hvala ti, Džo!“. Euforija je prekinuta njihovim upadom

Iako mu je bilo neprijatno, Bajden je nastavio svoj govor, čak se i našalio. 81-godišnji američki predsednik aludirao je na svoje godine.

 

„Ja sam u Senatu već 270 godina. Počeo sam kao jako mlad. Sad sam baš star, dođavola!“, rekao je Džo Bajden koji je „potkačio“ i republikanskog kandidata za predsednika Donalda Trampa.

„On nije Donald Tramp, već Donald Damp“, pooručio je. (igra reči; damp/dump/ na engleskom znači „deponija, đubre“).

Dan ranije na skupu u Merilendu, Donald Tramp vređao je Kamalu Haris, i zbijao šale na Bajdenov račun.

U Merilendu su predsednik SAD i Kamala Haris najavili sporazume o nižim troškovima lekova za prvih 10 lekova odabranih u okviru programa pregovora o cenama. Među medikamentima su oni koji leče dijabetes, krvne ugruške, srčanu insuficijenciju, reumatoidni artritis i rak krvi.

„Kao potpredsednik, zajedno sa Džoom Bajdenom, našim predsednikom, konačno smo se pozabavili dugotrajnim pitanjem koje je godinama predstavljalo jedan od najvećih izazova na ovu temu, a to je da je Medicare-u zakonom zabranjeno da pregovara o nižim cenama lekova, i taj trošak je prebačen na naše seniore“, rekla je Haris. „Ali ne više.“

O lekovima je nedavno, u intervjuu Ilonu Masku, govorio i kandidat Republikanaca Donald Tramp.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter