Izvor: ALO
27.06.2024 u 11:37
0

ORUŽANI NAPAD U BRISELU Ima mrtvih i ranjenih

Dvoje ljudi je ubijeno iz vatrenog oružja, a dvoje teško ranjeno noćas u kvartu kod južne železničke stanice u Briselu, javio je danas portparol policije

Meci su ispaljeni noćas između posle ponoći „oko jednog kafea“ u briselskom kvartu Sen Žil rekao je isti izvor. Osoba ili osobe osumnjičene za napad su u bekstvu.

U napadu je ranjeno troje ljudi, od kojih je dvoje u teškom stanju, dok je stanje treće osobe stabilizovano, rekao je portparol policije.

Taj kvart su vlasti ove godine identifikovale kao jedno od žarišta za trgovinu drogom u Briselu, među ukupno 15 takvih mesta od 19 opština u glavnom gradu Belgije.

AMERIKA OPTUŽENA ZA POKUŠAJ PUČA U BOLIVIJI! SVETSKI RAT SE VODI OKO LITIJUMA: Vašington hoće da otme četvrtinu svetskih rezervi najtraženijeg resursa?!

 

Međutim, policija za sad ne povezuje incident sa drogom.

Tužilaštvo će kasnije danas govoriti o tome, rekao je portparol policije.

Agencija Frans pres navodi da poslednjih nekoliko godina Belgija beleži porast oružanog nasilja vezanog za rivalstvo trgovaca drogom.

Oružani okršaji na ulicama se dešavaju u Briselu i u Antverpenu, čija luka je postala glavno mesto gde u Evropu ulazi ilegalni kokain iz Južne Amerike.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter