Izvor: Happy BSC
29.03.2022 u 18:28
0

OTKRIVENE ZAPANJUĆE ČINJENICE: Hrvatski generali vrše obuku dece u nacističkim logorima u Ukrajini! METODE SU OPROBANE U JASENOVCU!

Tema nacizma je ponovo aktuelna u svetu. Procenjuje se da 24 miliona nacista postoji. Azovci više nisu tajna, veliki kampovi, naoružanje i obuka dece su postali sasvim normalna pojava u Ukrajini. Još pre 2014. oni ulaze u obrazovni sistem. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

No, nacizma ima i u bivšim jugoslovenskim država.

Saša Borojević, savetnik predsednika medjunarodne policije u emisiji „Posle ručka“ na TV HAPPY  kaže:

-Obuku u nacističim kampovima u Ukrajini su uglavno radili hrvatski generali. Oni se hvale tim. Nekih 120 generala ima koji su odlazili tamo. Ideje  koje imaju u vezi sa ubistvom, flaše metkova u stomak ili mine je dobro oprobana metoda Jasenovca u Hrvatskoj. Ideja NDH metoda  nikad nije prestala. Nije slučajno ona letelica sletela u studentsko dvorište. Ta letelica je bila samo opomena jer nije slučajno što nije eksplodirala.  Vi imate u njihovim udžbenicima da su Srbi agresori. Javna je tajna, evo reći ću da je NATO-u bio isključen radar. Neko je uspeo da isključi. Mi smo sve ovo samo sad shvatili, a ne dešava se odjednom.

Borojević je naglasio da postoji u Crnoj Gori groblje vermaht vojnika

-Imate 6500 sahranjenih nacista u Podgorici. Probali su to i u Srbiji, ali im nije uspelo. Prvi spomenik je trebalo da bude podignut u Kragujevcu. Bila je izložba u Pančevu kako izgleda vermaht vojnik, kako puca deci u glavu. Tada su Nemci odustali od formiranja groblja kod nas. Mnogi sajtovi promovišu nacizam, ogroman novac je u pitanju, rekao je Borojević u emisiji „Posle ručka“ na TV HAPPY.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter