Izvor: ALO
09.06.2024 u 09:28
0

OVO JE NEVEROVATNO: Francuska užasnuta Makronovom odlukom!

Lider političke partije Patrioti Florijan Filipot rekao je da je užasnut rečima francuskog predsednika Emanuela Makrona o stvaranju koalicije za obuku instruktora za Ukrajinu

U svom mikroblogu na društvenoj mreži X on je, posebno, upozorio da Makron i njegovi prijatelji iz Evropske unije i NATO-a žure ka trećem svetskom ratu, prenose RIA Novosti.

„Ovo je ludilo! Makron je upravo na konferenciji za novinare sa Zelenskim najavio da želi da „završi stvaranje koalicije“ zemalja koje su spremne da pošalju vojne instruktore u Ukrajinu protiv Rusije! Koalicija će „biti završena u narednim danima!“ On i njegovi prijatelji iz EU i NATO-a hrle u treći svetski rat!“ napisao je političar.

UBIJENE DESETINE MOŽDA I STOTINE LJUDI MEĐU NJIMA DECA:Palestinci platili visoku cenu upada Izraela!
Istovremeno je pozvao da se zaustavi eskalacija sukoba dok još postoji takva prilika.

Kako je ranije preneo Free Press, čitaoci francuske publikacije Le Figaro oglasili su alarm nakon odgovora Rusije na Makronove reči o sukobu u Ukrajini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter