Izvor: Tanjug
11.05.2023 u 13:43
0

OVO JE UZROK STRAHOVITOG POŽARA: Oglasio se gradonačelnik MIlana (VIDEO)

Gradonačelnik Milana Đuzepe Skala izjavio je danas da eksplozija koja se dogodila u centru tog grada nije posledica terorizma, niti bilo kakve kriminalne akcije.

Skala je dodao da je situacija pod kontrolom, kao i da nema smrtnih slučajeva, prenosi Rojters.

EKSPLOZIJA U CENTRU MILANA: Gore automobili, evakuisana škola! (VIDEO)

Prethodno je iz vatrogasne brigade saopšteno da je najmanje jedna osoba povređena usled eksplozije u kojoj je zapaljeno nekoliko vozila.

Kako se navodi, reč je o vozaču kombija u kojem su eksplodirali kanisteri sa kiseonikom i on nije u teškom stanju, prenosi ANSA.

Usled požara, zapaljeno je pet vozila, a evakuisani su osnovna škola i jedna stambena zgrada, dodali su iz policije.

Televizija Sky TG24 je emitovala snimak iz milanskog naselja Porta Romana, na kojem se vide visoki oblak crnog dima, kao i vatrogasci i veliki broj policajaca na licu mesta. Jedna škola je evakuisana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter