Izvor: Blic.rs
19.06.2020 u 15:41
0

PODELA VAUČERA od 500 evra! Italijani PREDUZELI mere za oporavak domaćeg turizma!

Italija je predstavila detalje nove sheme „bonusa za odmor“ po kojoj će svako domaćinstvo sa niskim prihodima dobiti do 500 evra, kako bi se pomoglo oporavku posrnulog turističkog sektora.

Vlada je saopštila da izdvaja 2,4 milijarde evra za domaćainstva koja zarađuju manje od 40 hiljada evra godišnje, kako bi dobila finansijski podsticaj za provođenje odmora u Italiji, a ne u inostranstvu. 

OVO MORATE ZNATI

SRĐAN UZVRAĆA UDARAC: Amerikanac udario po Đokovićevom ocu i optužio ga da ima problem

SRPSKA SE*S BOMBA Pogledajte misicu šta radi sa nogama u kuhinji! (VIDEO)

Ovo su 5 najnepristojnijih znakova horoskopa!

Poreska uprava je objavila da ce bonusi iznositi 150 evra za samce, 300 evra za parove, te 500 evra za porodice sa tri ili više članova. Bonus se može iskoristiti za plaćanje smeštaja za odmor u Italiji izmedu 1. jula i 31. decembra ove godine.

Moguće je dobiti popust od 80 odsto na cenu hotelske sobe, nocenja s doruckom ili apartmana sa ishranom u sopstvenom aranžmanu, a mogu se zatražiti i druge poreske olakšice.

Turizam cini oko 13 odsto italijanskog bruto domaćeg proizvoda, a zbog pandemije korona virusa izuzetno je pogođen, pa su stručnjaci prognozirali smanjenje prihoda od čak 3,2 milijarde evra ovog leta u odnosu na prošlo. Italija je 3. juna ponovno otvorila svoje granice za turiste iz EU i zemalja Šengena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter