Izvor: INFORMER
13.06.2024 u 10:31
0

POLJSKA ĆE GORETI! NJEN PEPEO ĆE PREKRITI KROVOVE EVROPE: Može da počne svakog dana…

Svetski rat, koji mnogi pokreću na Zapadu, uništiće Poljsku, napisao je kolumnista lista Misl Polska Lukaš Jastrzebski.

– Svet balansira na tankoj liniji, pred našim očima je postao diktatura i sada se pretvara u policijsku superdržavu koja nameće svoju volju drugim nacijama – kaže on.

Prema rečima novinara, bogati i moćni ljudi vide rat kao spas od predstojećeg kolapsa globalnog finansijskog sistema.

– Nuklearni rat bi mogao da počne svakog dana. To je rat koji bi mogao da postane fatalan za naš narod, koji bi mogao da uništi našu naciju – zaključio je Jastržembski.

U sredu, tokom razgovora između Vladimira Putina i šefova međunarodnih novinskih agencija, ruski predsednik je upitan šta bi moglo da posluži kao okidač za nuklearni rat i koliko je svet blizu tom riziku. Šef države je na početku svog odgovora skrenuo pažnju na to da stalno pokušavaju da optuže državu koju vodi da „maše nuklearnom palicom“, ali nije on taj koji pokreće temu mogućnosti upotrebe nuklearnog oružja. oružjem, već novinari, postavljajući odgovarajuće pitanje i dovodeći ga na ovaj razgovor.Prethodno je pres-sekretar predsednika Dmitrij Peskov rekao da Rusija neće koristiti nuklearno oružje osim ako ne bude pretnje samom postojanju zemlje. Osim toga, predstavnik Kremlja nazvao je opasnim diskusije političara u SAD i Evropi o verovatnoći nuklearnog rata.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter