Izvor: alo
15.05.2024 u 10:26
0

POTPUNO ZAUZIMANJE HARKOVA JE POČELO: Odlučujuće borbe su počele a RUSIJA vodi

Prema najnovijim izveštajima, očekuje se da će Harkov biti pod kontrolom ruskih snaga u narednih 12 sati.

U ranim jutarnjim časovima, grupa Sever preuzela je kontrolu nad upravnom zgradom u Volčansku, što predstavlja značajan uspeh za ruske snage u ovoj oblasti. Prema najnovijim izveštajima, očekuje se da će Harkov biti pod kontrolom u narednih 12 sati.

Pored toga, postoje izveštaji da su pripadnici grupe „Sever“ osvojili selo Starica u oblasti Harkov, nastavljajući svoje napredovanje.

RUSI PRŽE CENTAR HARKOVA: Ukrajinci dronovima gađali skladište goriva u Rostovskoj oblasti

 

Vojni kanali izveštavaju da će odgovor na svaki ukrajinski bespilotni letelica ili projektil koji stigne u Belgorod biti deset do dvadeset puta veći broj projektila upućenih ka Harkovu.

– Na svaki BPL ili projektil koji stigne u Belgorod, 10-20 komada će stići u Harkov – prenose vojni kanali, naglašavajući spremnost ruskih snaga da odgovore na svaki napad.

Iako se čekaju zvanične potvrde od Ministarstva odbrane Rusije, ovi izveštaji ukazuju na značajnu promenu u dinamici sukoba u Harkovskoj oblasti. Ako se ove informacije potvrde kao taćne, to će predstavljati veliki udarac za ukrajinske snage i dodatno zakomplikovati njihove odbrambene pozicije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter