Izvor: Happy BSC
13.10.2022 u 09:25
0

PREDSEDNIK DUME UPOZORAVA: „Odgovor Rusije na nastavak terorističkih napada u Kijevu biće oštriji“

Ako kijevski režim nastavi sa terorističkim napadima, odgovor Rusije će biti još oštriji, izjavio je u četvrtak predsednik Državne dume Vjačeslav Volodin.

VOLODIN UPOREDIO ZELENSKOG SA BIN LADENOM: Zapad finansiranjem kijevskog režima sponzoriše terorizam

– Nigde u svetu niko ne pregovara sa teroristima. Ako se teroristički napadi kijevskog režima nastave, odgovor će biti još oštriji – napisao je on na svom Telegram kanalu, prenosi TASS. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Svi organizatori i izvršioci terorističkih napada moraju biti pronađeni, oni koji pružaju otpor moraju biti uništeni – naglasio je Volodin.

Ruski predsednik Vladimir Putin je u ponedeljak na sastanku sa članovima Saveta bezbednosti Rusije najavio masovni udar visokopreciznim oružjem na vojne, komunikacione i energetske objekte u Ukrajini. Nekoliko velikih preduzeća obustavilo je ili ograničilo proizvodnju zbog problema sa snabdevanjem strujom, a u nizu regiona najavljeni su stalni nestanci struje.

Kamion je eksplodirao na Krimskom mostu u subotu ujutro, pri čemu se zapalilo nekoliko rezervoara goriva u vozu. Dva raspona kolovoza mosta do poluostrva su se srušila, ali je traka koja vodi od Krima do Krasnodarskog kraja navodno ostala netaknuta. Šef ruskog Istražnog komiteta Aleksandar Bastrikin ocenio je to kao teroristički napad, ukazujući da iza toga stoje ukrajinske specijalne službe. Trenutno je obnovljen železnički saobraćaj na Krimskom mostu, a radi i trajektni prelaz.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter