Izvor: Alo
31.08.2024 u 17:33
0

PREŠAO PREKO STALKA I POČEO DA SE PENJE NA ZADNJI DEO STUBA: Policajci primenili silu na muškarcu

Policajci upotrebili šoker na muškarcu na Trampovom mitingu

Policajci su u petak na mitingu Donalda Trampa u Džonstaunu u Pensilvaniji upotrebili šoker na čoveku koji je pokušavao da se probije u prostor za medije.

VIŠE OD 20 POVREĐENIH: Težak sudar na auto-putu

Incident se dogodio usred pojačanih mera bezbednosti na predizbornim događajima republikanskog kandidata nakon prošlomesečnog pokušaja ubistva.

Prema izveštajima medija, muškarac je prešao preko stalka TV reportera i kamera i počeo da se penje na zadnji deo stuba iz mesta na kom su sedeli.

Prisutni u blizini tog područja pokušali su da izvuku prestupnika sa strukture, a policajci su ga na kraju savladali uz pomoć šokera.

Incident se dogodio ubrzo nakon što je Tramp kritikovao medije zbog, kako je opisao, nepovoljnog izveštavanja o njegovoj predsedničkoj kampanji i navodne pristrasnosti u korist njegove demokratske rivalke Kamale Haris.

Publika je klicala policiji dok je odvodila čoveka.

Nije poznato šta je motivisalo prestupnika na ovakav čin i da li je bio Trampov pristalica ili protivnik.

Ubrzo nakon toga, pripadnici policije su stavili lisice drugom čoveku u masi i ispratili ga sa događaja. Ostaje nepoznato da li je njegovo pritvaranje imalo veze sa prvobitnim incidentom.

Tramp se inače suočio sa smrću u julu kada je 20-godišnji Tomas Metju Kruks otvorio vatru na njega tokom mitinga u Batleru u Pensilvaniji.

Kruks je ispalio nekoliko metaka, od kojih je jedan pogodio desno uvo bivšeg predsednika SAD. Jedan učesnik skupa je poginuo, a dvojica su teško povređena. Ubicu je potom likvidirala Tajna služba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter